‘Onderdelen iPhone 5S vanaf eind mei geleverd’

Hardwarefabrikanten worden verwacht vanaf eind mei onderdelen voor de iPhone 5S te leveren, aldus bronnen van DigiTimes.

iPhone 5SHardwarefabrikanten zullen vanaf eind mei onderdelen voor de iPhone 5S leveren, wat zou betekenen dat de verkoop in het derde kwartaal van 2013 begint. Dit schrijft DigiTimes op basis van bronnen binnen het productieproces. Deze bronnen beamen ook eerder voorbijgekomen geruchten: de iPhone 5S zal een verbeterde versie van de iPhone 5 worden, met een snellere processor en een betere camera. Worden alle onderdelen op tijd verzonden, dan zou een iPhone 5S binnen hooguit twee weken zijn geassembleerd en klaar zijn voor verzending naar winkels.

De nieuwe geruchten sluiten nauw aan op wat we eerder hebben gehoord. Er wordt op het moment verwacht dat de iPhone 5S in juli of augustus in de winkels zal liggen, maanden die allebei in het derde kwartaal van 2013 vallen. Dit nieuwe verhaal is ook interessant voor het geruchtencircuit: start de massaproductie van de iPhone 5S, dan is de kans groot dat er nieuwe onderdelenfoto’s zullen uitlekken. De iPhone 5S zal vermoedelijk alleen qua ontwerp gelijk blijven aan de iPhone 5, waardoor deze foto’s marginale verschillen laten zien.

Apple heeft desalniettemin nog niks aangekondigd. De eerstvolgende Apple-presentatie is heel misschien in april, maar zekerder zijn we van WWDC, mogelijk op 10 tot 15 juni 2013. Dan kan er een nieuwe iPhone worden aangekondigd, maar kans bestaat ook dat Apple daar weer een ander evenement voor zal organiseren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2013, 9:10
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.