Dock Card: compacte iPhone-dock met ingebouwde kabel

De Dock Card is een compacte iPhone-dock met een ingebouwde kabel. Je kunt de iPhone rechtop en liggend met de Dock Card neerzetten.

Dock Card 1De Dock Card is een compacte iPhone-dock met ingebouwde laadkabel en een opslagruimte, waar bijvoorbeeld een SD-kaartje in past. Hierdoor kun je een compact oplaadstation voor je iPhone meenemen zonder dat je allemaal losse onderdelen hoeft in te pakken. De dock kan gebruikt worden om je iPhone in landschaps- of portretmodus neer te zetten.

Hoewel de Dock Card vrij dun is, lijkt hij niet veel kleiner dan Apple’s eigen iPhone-dock. Daar staat tegenover dat je met Apple’s accessoire de iPhone alleen in landschapsmodus kunt neerzetten. Daarnaast heeft de Dock Card een ingebouwde kabel, terwijl Apple’s dock een aparte iPhone-kabel vereist.

De Dock Card is alleen verkrijgbaar met een 30-pins connector. Hierdoor werkt de dock enkel in combinatie met de iPhone 4S, iPod touch vierde generatie en eerdere modellen. De iPhone 5 en nieuwste iPod touch gebruiken immers allebei een Lightning-connector.

Je kunt de Dock Card bestellen voor $29,95. Dat is goedkoper dan de 30 euro kostende iPhone-dock van Apple, maar wel duurder dan sommige docks van derden. De Dock Card is verkrijgbaar in het wit, rood en zwart.

Dock Card 2

Via Technabob.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2012, 12:44
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.