Deck: voeg een hotbar toe aan de zijkant van je scherm (jailbreak)

De jailbreaktweak Deck voegt een hotbar toe aan de zijkant van je iPhone-scherm. Hierdoor heb je altijd een aantal apps en acties bij de hand. De tweak zal vermoedelijk binnenkort in de App Store verschijnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Jailbreaktweak DeckDe jailbreaktweak Deck belooft een handige nieuwe functie aan de iPhone zijn interface toe te voegen. Een hotbar kan in de zijkant van het springboard geschoven worden door over je iPhone heen te vegen. Vanaf daar kun je vervolgens bepaalde apps openen en acties uitvoeren. Deck bevindt zich op het moment in de laatste testfases en zal vermoedelijk binnenkort in de Cydia Store verschijnen.

Deck is volledig in te stellen naar je eigen smaak. Je kunt de tweak gebruiken om bijvoorbeeld snel tweets en SMS-berichten te schrijven, apps op te starten, foto’s te maken en om Siri te openen. Er zitten in Deck twee verschillende rijen met iconen waartussen je kunt wisselen.

Een precieze verschijningsdatum van Deck is nog niet bekendgemaakt, maar de app bevindt zich in een bètafase. Volgens iDownloadBlog werkt deze testversie erg soepel, wat er wellicht op wijst dat het niet lang zal duren totdat de tweak via Cydia beschikbaar is. Hij zal daar $0,99 of $1,99 kosten.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:30
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.