De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van WDS001

Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen. De top 10 van WDS001 willen we je natuurlijk niet onthouden.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub Beste apps 2009 WDS001iPhoneclub zal op 31 december haar auteurs en moderators de kans geven om hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou te delen. Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken van de iPhone van een van de mensen achter iPhoneclub. WDS001, een van de moderators op het forum van iPhoneclub, heeft ook een erg interessante Top 10.

Ik heb geprobeerd om enkele onbekende, maar leuke games in m’n lijstje op te nemen. Er staan ook enkele onmisbare applicaties voor alle dagen tussen.

Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van WDS001

 1. Doodle Jump (€0,79)
  Eén van de meest verslavende en bekende games uit de App Store. Eens je begonnen bent is het moeilijk om nog te stoppen.
 2. Canabalt (€2,39)
  Een zeer simpele, maar uiterst verslavende game. Ondanks dat ik zeker en vast niet de hoogste scores haal, heeft dit spel me toch al uren speelplezier bezorgd.
 3. The Inferno (€2,39)
  Waarschijnlijk één van de minst bekende games in dit lijstje. In deze game is het de bedoeling om binnen een bepaalde tijd (4 uur) een groot aantal (121) levels te voltooien. Als Dante moet je allerlei obstakels zien te overwinnen door snel en slim te zijn. Eén van de voordelen is alvast dat je onbeperkt dood mag gaan in de game.
 4. iBlast Moki (€1,59)
  In deze game is het de bedoeling dat je een Moki van plaats A naar plaats B ‘blaast’ door middel van enkele bommen. Je krijgt er echter maar een bepaald aantal, waardoor het niet altijd even makkelijk is om het level te voltooien.
 5. Run! (€0,79)
  In deze game is het de bedoeling om zo ver mogelijk te lopen met slechts drie levens. Onderweg moet je onder meer over muren springen, haaien uitschakelen, tovenaars doden, enzovoort.
 6. Santa Trapper (gratis)
  Boze kerstmannen terroriseren een winkelcentrum! Het doel van deze game is om het winkelcentrum te beschermen tegen het geweld van de losgeslagen kerstmannen en ze uit elkaar te drijven.
 7. Monopoly (€3,99)
  Dit zéér bekende bordspel is ook zeer leuk op de iPhone. Als je even tijd vrij hebt (op de bus of op de trein) is dit zeker een aanrader!
 8. iSki Swiss: (gratis)
  Onmisbaar als je gaat skiën in Zwitserland. De meest recentste piste- en weersinformatie is hierin opgenomen zodat je steeds weet waar je het best kan gaan skiën.
 9. Navigon (€74,99)
  Navigon innoveert sneller dan concurrent TomTom en is daarom mijn navigatie-app voor de iPhone.
 10. Shazam Encore (€2,39)
  Door velen al genoemd, maar ook voor mij een onmisbare app om nieuwe muziek te ontdekken.
Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2009, 22:31
Categorie Round-up
Onderwerpen doodle jump, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.