De Standaard geeft e-book ‘Een analfabeet in Japan’ gratis weg

De Standaard geeft het e-book 'Een analfabeet in Japan' gratis weg aan abonnees. Omdat het boek gratis in de App Store staat, kunnen ook niet-abonnees van de actie gebruikmaken.

Analfabeet in Japan iBooksDe Belgische krant De Standaard geeft het iBook ‘Een analfabeet in Japan’ gratis weg. De actie is volgens de krant bedoeld voor abonnees, maar ook niet-abonnees kunnen er gebruik van maken: hij is namelijk gewoon gratis te downloaden in de iBookstore. Het e-book bundelt de impressies van fotograaf Michiel Hendryckx, die vijf weken lang voor De Standaard zijn verhalen deelde vanuit de Japanse stad Wakayama.

Een analfabeet in Japan telt 140 pagina’s met zowel verhalen als een aantal foto’s uit Wakayama. Hendryckx probeert in het boek een antwoord te vinden op een aantal Japanse stereotypes: zo vraagt hij zich af of echt alle Japanse vrouwen op dezelfde manier giechelen en of iedereen altijd zo netjes is.

De aanbieding geldt tot augustus. Volgens De Standaard wordt het e-book vanaf die maand gewoon verkocht. Hoeveel hij dan zal kosten is nog niet duidelijk. Je kunt veel van de columns ook los teruglezen op De Standaard’s site. Heb je geen iOS-apparaat, dan kun je het boek ook als PDF downloaden.

Downloaden: Een analfabeet in Japan (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juli 2012, 11:12
Categorie Apps
Onderwerp ebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.