Dagboek-app Day One is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de multifunctionele dagboek-app Day One uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt hem gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Day One dagboekapp iPhone iPadDay One dagboekapp iPhone iPadApple’s nieuwe App van de Week is een fijne. Day One is één van de bekendere dagboek-apps in de App Store, en eentje die hoog aangeschreven werd in onze applijst met dagboek-applicaties. In Day One kun je al je activiteiten op een dag opschrijven, zodat je ze later nog eens na kunt lezen. Daar blijft het echter niet bij: de app voegt foto’s op mooie wijze toe aan je dagboek, gebruikt je locatie en houdt zelfs je gelopen stappen bij.


Day One dagboek-app maandoverzichtDe App van de Week-titel voor Day One is een aardige eer voor de ontwikkelaar, maar wij hebben er ook wat aan: je kunt de app namelijk een week lang gratis downloaden. Daarmee bespaar je toch mooi €4,49. Apple kiest op donderdagnacht meestal een nieuwe App van de Week, dus deze actie geldt hoogstwaarschijnlijk tot en met donderdag 10 juli 2014. Nog niet bekend met Day One? Vorig jaar beschreven we de app als volgt:

Het rustige design van het hoofdmenu spreekt erg aan: via de grote plus kom je meteen in een nieuw bericht terecht. Tik een tekst en voeg een tag toe en eventueel een locatie, de temperatuur of het weerbeeld. In je timeline vind je alle berichten onder elkaar, die je met een tik kunt vergroten, om met navigatiepijlen door de korte verhaaltjes te bladeren. Ook kun je de berichten op een volledig scherm bekijken. Kies het camera-icoon om een foto te nemen of er een uit je filmrol te kiezen.

Dat Day One een hoog aangeschreven dagboek-app is moge duidelijk zijn. Niet alleen noemden wij het één van de beste apps in zijn soort: de Mac-versie won ook een Apple Design Award, een prominente ontwerpprijs die Apple ieder jaar uitreikt op ontwikkelaarsconferentie WWDC. Deze Mac-versie is op het moment niet gratis, maar wel afgeprijsd: je downloadt hem voor €5,99 in plaats van voor €8,99.

Ook afgeprijsd: Day One voor Mac (€5,99, was €8,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.