iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 3 juli 2014

Vandaag op iCulture: Tour de France volgen op je iPhone of iPad, gratis Southpark kijken, concept van 2,5-inch iWatch, Facebook Messenger voor iPad en Spotify weer voorzien van handige functies.

Tour de France foto van DrippsLiefhebbers van sport komen deze zomer helemaal aan hun trekken. Het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië gaat vanaf vrijdag weer verder met de kwartfinales en vorige week ging het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon van start. Vanaf zaterdag kunnen ook liefhebbers van wielrennen hun hart weer ophalen met De Tour de France 2014. Aan de buis gekluisterd zitten hoeft niet meer. Met deze apps kijk en volg je het gewoon live vanaf je iPhone of iPad. En nog veel meer.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De iCool is een zeer compacte thermometer voor de iPhone die verwerkt zit in een oordopje. Je kunt er alleen geen muziek mee luisteren.
  • Extra batterijduur én opslagruimte met de Mophie Space Pack voor iPhone 5/5s. Is het het waard? Je leest het in onze review.

Rubrieken

  • In de iCulture Deals maken we ons met veel interessante appkoopjes op voor Independence Day in de Verenigde Staten.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Reis-app TripAdvisor (gratis) heeft een grote update gekregen met verschillende functies voor iPhone-gebruikers. De belangrijkste vernieuwing is offline kaarten: download kaarten, beoordelingen en opgeslagen items van meer dan 300 steden wereldwijd. Ook kun je nu restaurants vinden en vanuit de app meteen een tafel reserveren.
  • De OV-app van 9292 (gratis) is vandaag voorbereid voor realtime reisinformatie. Die functionaliteit wordt op een later moment geactiveerd, maar de app is er nu alvast geschikt voor gemaakt.
  • Het handige film-todolijstje TodoMovies (gratis) werd onlangs nog volledig vernieuwd, maar krijgt nu de eerste grote update. Die breidt de mogelijkheden om te sorteren uit (oud-nieuw en andersom), laat je films een beoordeling geven en maakt het mogelijk om je volledig bibliotheek naar het CSV-formaat te exporteren.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.