Crux Case maakt van je iPad een netbook

Crux heeft een iPad-case gemaakt waarmee je van je iPad een netbook kan maken. De case legt via Bluetooth contact tussen iPad en netbook-case.

crux ipad caseDe keuze tussen een iPad en een netbook is voor sommige mensen behoorlijk lastig. De iPad is makkelijker mee te nemen, maar als je lange teksten wilt typen is een apparaat met toetsenbordje ook wel weer handig. De Crux Case combineert het beste van twee werelden. Je kunt de iPad volledig opbergen in deze case en in uitgeklapte vorm lijkt het op een netbook. Ook kun je de iPad omklappen naar Movie Mode, zodat je comfortabel filmpjes kunt kijken. Er is ook een Carry Mode (ingeklapt om mee te nemen) en een Tablet Mode (dichtgeklapt met het scherm aan de buitenkant om boeken en tijdschriften te lezen).

crux case ipadDe verbinding tussen iPad en laptop wordt gemaakt via Bluetooth. Je hebt nog volledig toegang tot alle poorten, waaronder de hoofdtelefoonaansluiting.

Het accessoire kost 149 dollar, maar je zult een Amerikaanse vriend of contactpersoon moeten inschakelen om het ding in bezit te krijgen. Crux verzendt namelijk alleen naar adressen binnen de VS en niet naar postbussen zoals die van MyUS en soortgelijke diensten. Eerder bracht de Aziatische webwinkel Brando al een soortgelijke laptopcase voor de iPad uit. Die is met $65 een stuk goedkoper en wordt wereldwijd gratis verzonden, maar is niet zo mooi uitgevoerd.

Meer info: Crux

crux ipad laptop

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2010, 16:24
Categorie Accessoires
Onderwerp netbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.