Controller Or Bust: iPhone-controller voor games

Benjamin Morrise is het wachten op een gamecontroller voor de iPhone beu. Hij heeft een team samengesteld om er zelf eentje te maken.

controller or bustDe iPhone is al meer dan drie jaar op de markt en er is nog steeds geen goede gamecontroller voor te krijgen. Er zijn wel allerlei prototypes, maar geen enkele kun je in de winkel kopen. Waarom niet gewoon zelf maken? Benjamin Morrise stelde een productieteam samen en is van plan om dankzij de website ControllerOrBust.com een iPhone-gamecontroller te maken waar zoveel mensen op zitten te wachten.

Met hulp van een industrieel ontwerper, werktuigbouwkundige, electrotechnisch engineer en een sofwareontwikkelaar moet het te realiseren zijn.

Er zijn al afbeeldingen klaar om een indruk te krijgen wat het team van plan is (zie hieronder). Voor de financiering hoopt Morrise via Kickstarter.com geld los te kunnen krijgen. Nu maar afwachten of het Morrise en zijn team lukt om te realiseren wat GameBone na twee jaar prototypes maken nog steeds niet is gelukt.

Meer info: Controller Or Bust

controllerorbust

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2010, 14:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen game, gamecontroller

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.