Concept toont één applicatie voor alle iPhone-notificaties

Andreas Hellqvist laat een concept zien van een aparte applicatie die alle notificaties van apps op de iPhone onder één dak brengt. Op het homescreen van de Apple-telefoon kun je verschillende meldingen ontgrendelen om er rechtstreeks naartoe te gaan.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Notificaties voor de iPhone multitaskbarAlle notificaties op je iPhone of iPod touch in één app laten zien. Dat is het idee van de Zweed Andreas Hellqvist die het concept iOS Notifications ontwierp. In de vingeroefening is de laatste notificatie te lezen in de multitask-bar en is er een pictogram op de iPhone bijgekomen. Die opent een applicatie waarin alle meldingen verzameld zijn. Van gemiste oproepen tot mailtjes tot Facebook-posts: ze bevinden zich nu allemaal onder één virtueel dak. Op het toegangsscherm van de telefoon worden de laatste meldingen getoond en met een slide to unlock of ontgrendel ga je direct naar een notificatie.

Apple kijkt al langer naar nieuwe functionaliteiten omtrent de push-notificaties. Hellqvist vindt zijn concept in lijn met de huidige ontwerpfilosofie van de iPhone en daarmee kunnen we het eens zijn, ondanks het onbegrijpelijke pictogram van de push-notificaties applicatie. Is dit iets dat je in de volgende iOS-firmware wil zien?

Via iSpazio.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2011, 15:27
Categorie Apps
Onderwerp pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.