martin hajek iphone 6 concept 2

Zo kan de iPhone 6-verpakking er ook uitzien

De verpakking van de IPhone 6 kan heel anders, bewijs designer Martin Hajek. Hij bedacht een nieuw soort verpakking van plastic, die tevens dienstdoet als bureauhouder. Hopelijk kijkt Apple mee.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

martin hajek iphone 6 concept 2Martin Hajek maakt regelmatig concepten en 3D-renders van nieuwe iPhones. Zijn nieuwste project zet de verpakking in de schijnwerpers. In plaats van de gebruikelijke kartonnen verpakking heeft Hajek gekozen voor een plastic verpakking, die doet denken aan de plastic verpakking van de iPhone 5c. Of Apple inderdaad voor zo’n verpakking zal kiezen? Wij denken van niet. Maar je mag als designer natuurlijk altijd je fantasie loslaten op iets dat volgens jou anders kan.

Hajek baseerde zich op concepten van de iPhone 6. De verpakking kan ook worden gebruikt om de iPhone rechtop op je bureau te zetten. De achterkant van de verpakking is zwart met wit logo of wit met zilver logo, afhankelijk van het model. Hajek heeft ook erover na gedacht hoe alle meegeleverde accessoires zoals de lader, usb-kabel en EarPods in de verpakking passen. Wel is het jammer dat de foto’s een beslagen lens-effectje hebben gekregen, alsof ze zogenaamd uit de productieketen afkomstig zijn.

martin hajek iphone 6 concept 3

martin hajek iphone 6 concept 6

martin hajek iphone 6 concept 4

martin hajek iphone 6 concept 5

martin hajek iphone 6 concept 1

Via: martinhajek.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2014, 10:23
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iPhone 6, verpakking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.