CommuniGate biedt pushmail en draadloze synchronisatie voor iPhone

CommuniGate is klaar voor de zakelijke gebruiker: ze kunnen met AirSync zorgen dat pushmail en draadloze synchronisatie van de bedrijfsagenda en het -adresboek plaatsvindt, zonder dat je een Microsoft Exchange server nodig hebt.

CommuniGate ProCommuniGate Systems heeft aangekondigd dat ze iPhone-bezitters kunnen voorzien van push-mail, agenda- en contact-sychronisatie over the air (dat wil zeggen: draadloos). Een Microsoft Exchange-server is niet nodig om AirSync te kunnen gebruiken. De bijbehorende software met de naam CommuniGate Pro werkt op Windows, Linux en Mac. De oplossing werd gedemonstreerd op de VON.x Expo.

Hoeveel de dienst gaat kosten, daar zijn ze nog niet over uit bij CommuniGate. Maar eigenlijk maakt dat voor de thuisgebruiker en kleinzakelijke gebruiker ook niet zoveel uit, want het bedrijf heeft een gratis CommuniGate Pro Community Edition met 5 licenties.

Vicepresident Jon Doyle van CommuniGate gooit er nog twee modetermen tegenaan: “We zien een enorme verschuiving naar zakelijke SaaS Unified Communications bij de netwerkoperators en serviceproviders die we bedienen.” Het succes van de iPhone heeft ook de zakelijke markt niet onberoerd gelaten: gebruikers willen er eentje op hun werk gebruiken, maar wel verbinding houden met e-mail, de bedrijfsagenda en hun adressenlijst. CommuniGate biedt een oplossing waarmee dat kan.

Meer info: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2008, 21:31
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, pushberichten, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.