Comex maakt userland jailbreak mogelijk op iPhone 4 (jailbreak)

Enkele dagen na de lancering van de iPhone 4 is het dan zover: de iPhone 4 is te jailbreaken dankzij Comex. Net als eerder bij Spirit gaat het om een userland-jailbreak. Het is daardoor waarschijnlijk dat de jailbreak ook zal werken op eerdere toestellen van Apple die op iOS 4 draaien zoals bijvoorbeeld de iPhone 3GS.

iPhone 4 jailbreakEnkele dagen na de lancering van de iPhone 4 is het dan zover: PlanetBeing en chpwn zijn er met code van Comex in geslaagd om de iPhone 4 te jailbreaken. Net als eerder bij Spirit van Comex gaat het om een userland-jailbreak. Het is daardoor waarschijnlijk dat de jailbreak ook zal werken op eerdere toestellen van Apple die op iOS 4 draaien zoals bijvoorbeeld de iPhone 3GS. De iPhone 3GS met de nieuwe bootrom was tot nu toe ook nog niet te jailbreaken op iOS 4.


Tweets

Via Twitter heeft MuscleNerd een foto geplaatst waarin Cydia op een hoge resolutie te zien is. Er is op dit moment nog weinig bekend over de jailbreak, behalve dat zowel planetbeing als chpwn ermee root shell en SSH-toegang tot de iPhone 4 hebben. PlanetBeing heeft daarnaast aangegeven dat er nog niet is gesproken over een release datum en dat de jailbreak die ze nu hebben nog lang niet klaar is voor het grote publiek.

Cydia op de iPhone 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

59 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.