SmallBanners: kleinere pushberichten in iOS 5 (jailbreak)

De jailbreaktweak SmallBanners zorgt ervoor dat pushberichten via stroken niet langer de knoppen blokkeren. De strook van het pushbericht wordt verkleind, zodat je meer kunt lezen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SmallBannersSinds iOS 5 laat de iPhone pushberichten zien via stroken bovenin het scherm. Handig, maar vaak blokkeren deze banners knoppen bovenin de app, waardoor je moet wachten totdat ze uit het scherm verdwenen zijn. De jailbreaktweak SmallBanners probeert dit op te lossen door de grootte van een pushbericht te verkleinen.

Pushberichten laten nadat je SmallBanners hebt geïnstalleerd enkel het bericht zelf zien. Zonder de tweak krijg je ook de naam van de pushende app op een aparte regel te zien, waardoor de strook twee keer zo groot wordt. Omdat het icoon van de app nog steeds links staat, kun je alsnog afleiden waar het pushbericht van afkomstig is.

Hoewel het handig is dat je minder van je scherm kwijt bent aan pushberichten, kunnen de kleinere stroken van SmallBanners er ook voor zorgen dat pushberichten minder snel opvallen. En dit is nou net wat pushberichten eigenlijk horen te doen.

SmallBanners is gratis verkrijgbaar via de repository van BigBoss.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:23
Categorie Jailbreak
Onderwerpen banners, ios 5, jailbreak, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.