De Chargestand is een dock en powerbank in een.

Chargestand: onderweg een powerbank, thuis een iPhone-stand

De Chargestand combineert de functies van een iPhone-dock met die van een draagbare powerbank. Onderweg kun je er je iDevice mee opladen, terwijl je hem thuis of op je werk uit kunt klappen en als dock kunt gebruiken.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Chargestand

Je iPhone opladen kan op allerlei manieren. Op je nachtkastje staat een dock waar je het toestel in zet, op je werk plug je hem in je laptop met een Lightningkabel en onderweg kun je een powerbank gebruiken om hem snel van wat extra energie te voorzien. De Chargestand wil al deze oplaadtechnieken combineren in een apparaatje, dat naast een mobiele oplader ook een handig dock is voor op je bureau.

De Chargestand heeft een los kabeltje met een Lightning-aansluiting. Onderweg kun je dit snoer uit het kastje halen om je iPhone op te laden zoals je dat met een powerbank doet. Klik dit kabeltje in de Chargestand om het vierkantje te veranderen in een traditionele stand voor je iDevice. Omdat de Lightning-aansluiting los te maken is, kun je de iPhone zowel horizontaal als verticaal er in leggen. Handig als je een video kijkt onderweg.

Chargestand

Accu van 3000mAh

De accu van de Chargestand heeft een capaciteit van 3000mAh, wat genoeg moet zijn om een iPhone 6 weer helemaal op te kunnen laden. De Chargestand heeft zelf drie tot vier uur nodig om weer honderd procent geladen te worden. Aan de voorkant van de stand laten vier lampjes zien hoe vol de accu nog is.

De Chargestand zit op het moment van schrijven midden in de crowdfundingfase. De makers hopen 20.000 dollar op te halen op Indiegogo, en met het huidige tempo hebben ze dit bedrag over dertig dagen met gemak gehaald. Na vijftien uur is er namelijk al meer dan 7.000 dollar gedoneerd. Als je zelf 39 dollar (€34,60) overmaakt krijg je in juli 2016 een exemplaar thuis gestuurd, exclusief verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2015, 20:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.