Celestial iPhone featured

Celestial: relaxen, focussen of in slaap vallen met je iPhone

Even lekker tot rust komen kan ook met een iPhone-app. In Celestial zorgen rustgevende geluiden in zes verschillende standen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Celestial iPhonesHeb je een drukke baan of wil je je hoofd even leegmaken, dan is het heerlijk om een momentje te ontspannen. De app Celestial helpt je dit moment nog aangenamer te maken. Met rustgevende geluiden en beelden kun je tot rust komen, beter focussen of gewoon lekker relaxen.

Celestial omschrijft zichzelf als de ‘next-gen relaxation app’ en heeft 6 verschillende standen om tot rust te komen. Bij elke stand hoort een eigen geluid, dat is afgestemd op het moment. Je hoort bijvoorbeeld de oceaan die is opgenomen in West-Afrika, regengeluiden uit Canada en verschillende soorten rustgevende ruis. Naast de geluiden is er in elke stand ook een foto te zien die je, dankzij de accelerometer en gyroscoop van je iPhone, kunt bekijken door je toestel naar links of rechts te bewegen.

Celestial iPhoneDaarnaast kun je een timer instellen, waardoor je niet meer hoeft om te kijken naar de app. Celestial werkt ook offline en op de achtergrond. Zo kun je tijdens het versturen van een berichtje of het beantwoorden van e-mails blijven luisteren naar de sfeervolle geluiden van de app.

Naast de betaalde variant kun je ook een gratis versie van Celestial proberen. Hierin krijg je slechts drie standen waar je gebruik van kunt maken, maar kom je er wel achter of de app iets voor je is. Het is aan te raden de ontspan-app met een koptelefoon of oordopjes te gebruiken, zodat je de geluiden goed kunt horen en zo optimaal kunt relaxen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 maart 2015 om 15:44
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.