CECT 168 iFone nu voor $159 te koop

Webwinkel DealExtreme heeft de CECT 168 iFone in het assortiment opgenomen. Deze iPhone-kloon kost maar $159.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iFone CECT 168Webwinkel DealExtreme heeft een nieuw product in het assortiment opgenomen: de CECT 168 iFone. Zoals de naam iFone al aangeeft gaat het om een iPhone-kloon. De als betrouwbaar bekendstaande webwinkel levert de iFone gratis, wereldwijd. De simlockvrije CECT 168 iFone is een triband-telefoon en gaat $159 kosten.

De CECT 168 iFone heeft een touchscreen lcd-scherm en wordt geleverd met een 256 MB geheugenkaartje. Er zit een dual simcard-slot in, zodat je er twee simkaarten tegelijk in kwijt kunt. CECT levert zelfs een reservebatterij mee. Muziek en films afspelen is mogelijk, net als het maken van foto’s met de 2 megapixel camera. Het schermformaat is niet helemaal duidelijk: de productpagina noemt zowel 3,3 als 3,5 inch.

Handschriftherkenning zit er ook op, net als een internetbrowser waarmee je via GPRS en WAP kunt internetten (jammer, geen UMTS). Twee games worden meegeleverd, meer games kun je downloaden. De specificatielijst vermeldt helaas niet de hoeveelheid intern geheugen en op welk besturingssysteem deze iFone draait.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 16:58
Categorie iDevices
Onderwerp modmyifone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.