Canabalt aangepast voor grotere iPhone-schermen

De endless runner-game Canabalt is na twee jaar aangepast voor grotere iPhone-schermen van tegenwoordig. De zelfde stijl in grijstinten is gebleven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

canabalt iphoneDe endless runner-game Canabalt is aangepast voor grotere schermen, zodat je ook op de iPhone 5 en latere modellen eindeloos schermvullend kunt rennen. De update komt nogal onverwacht, want Canabalt had sinds december 2011 geen update meer gekregen en er waren ook al twee jaar lang geen prijswijzigingen doorgevoerd. En binnenkort kunnen de ontwikkelaars alweer aan de slag…


Canabalt baarde opzien door z’n pixelstijl in grijstinten, maar verdween daarna weer wat naar de achtergrond. De game werd in de loop van de tijd wel aangepast voor de iPad-schermen en retinaschermen. Verwaarlozing? Zo zou je het wel kunnen noemen. Ontwikkelaar Semi Secret Software werkte ondertussen wel aan Hundreds, een puzzelspel dat redelijk goed werd ontvangen en diverse andere games.

De update van Canabalt die vandaag is verschenen bevat nog een paar andere verbeteringen, zoals verbeterde ondersteuning van Game Center en Twitter, vier verschillende renners, een nieuw achtergrondmuziekje en nieuw icoon en talloze bugfixes. De volgende klus komt er alweer aan voor de ontwikkelaars van Canabalt: als de geruchten kloppen komen er iPhones aan met nóg grotere schermen.

canabalt iphone breed

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:27
Categorie Apps
Onderwerp canabalt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.