BusyBar voor iPhone: waar was ik ook alweer mee bezig? (jailbreak)

BusyBar is een app die je herinnert aan apps waar je nog mee bezig was. De app toont een rode balk wanneer je een app verlaat, zodat je later weer snel terug kunt.

busybarJe bent bezig met een app, maar moet even iets tussendoor doen. Voor je het weet ben je alweer vergeten dat je nog iets in de oude app moet doen. BusyBar gaat je in dit soort situaties helpen. Deze jailbreak-tweak toont een rode balk bovenin het scherm, als je tijdelijk een app verlaat. Je zet deze applicatie dus even ‘in de wacht’ en kunt later terugkeren. Het lijkt alsof je in een telefoongesprek zit, maar in plaats daarvan gaat het om een app. Via de instellingen van de iPhone kun je aangeven welke Activator-actie je wilt gebruiken om BusyBar in te schakelen.

Je kunt daarna de actie uitvoeren terwijl je in een app zit. De rode balk verschijnt dan bovenin het scherm, ter hoogte van de statusbalk. Je kunt nu de actieve app verlaten en even iets anders gaan doen. Wil je weer terug naar de oorspronkelijke app, dan hoef je alleen maar op de rode balk te tikken.

BusyBar is een gratis tweak, te vinden in de BigBoss-repo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2011, 23:35
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.