Bulletproof-case maakt je iPhone twee kilo zwaarder

Bevind je je vaak in criminele kringen, dan is het zaak om je iPhone goed te beschermen. Er zijn hoesjes die zo stevig zijn, dat ze een kogel kunnen tegenhouden. Toch gaat de Bulletproof iPhone-case van Marudai wel een stap verder. De 1,6 cm dikke staalplaat aan de achterkant van de case maakt je iPhone […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bulletproof iphone caseBevind je je vaak in criminele kringen, dan is het zaak om je iPhone goed te beschermen. Er zijn hoesjes die zo stevig zijn, dat ze een kogel kunnen tegenhouden. Toch gaat de Bulletproof iPhone-case van Marudai wel een stap verder. De 1,6 cm dikke staalplaat aan de achterkant van de case maakt je iPhone maar liefst 2,1 kilo (!) zwaarder.

De hoes kost 650 dollar en biedt alleen bescherming aan de achterkant. Aan de voorkant is rondom het scherm alleen een plaatje aluminium aanwezig. De fabrikant belooft dat je met de 138 x 82 x 40 mm grote case gemakkelijk .50 kaliber kogels kunt tegenhouden.

Een nauwkeurige schutter kan nog steeds je iPhone aan gort schieten door precies te mikken op het gaatje dat voor de camera is gemaakt. Wil je foto’s met de iPhone-camera vanuit deze case maken, dan krijg je een aardig tunneleffect.

Verkrijgbaar bij: Marudai (Japan) via Dvice

bulletproof-iphone-case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 14:15
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.