Oplossing voor gratis simlockvrije iPhone

Breaking News – Gratis iPhone unlock hack nu beschikbaar

Het lange wachten is beloond: de iPhone is eindelijk volledig gekraakt via een gratis beschikbare software-unlock. Het iPhone Dev Team heeft de gratis iPhone-hack inmiddels beschikbaar gesteld.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Oplossing voor gratis simlockvrije iPhone

Het moment waar we allemaal naar hebben uitgezien is daar: de gratis software-unlock voor de iPhone is eindelijk beschikbaar. Na lang wachten hebben hun hackpogingen eindelijk resultaat gehad: het iPhone Dev Team mag met de eer gaan strijken. Na vele weken reverse engineering, code onderzoeken en ondertussen de ene tool na de andere uitbrengen, heeft het iPhone Dev Team eindelijk eer naar werken.


Je mag de volgende hackers van het iPhone Dev Team alvast zeer dankbaar zijn voor het softwarematig simlockvrij maken van de Apple iPhone: Daeken, Darkmen, guest184, gray, iZsh, pytey, roxfan, Sam, uns, Zappaz, Zf, en Nightwatch voor de iPhone toolchain.

De helden van het iPhone Dev Team hebben een gratis software-unlock voor de Apple iPhone

Op de iPhone Dev Wiki vind je een aantal downloadlinks, maar deze bevatten niet het complete pakket. Gebruik dus liever deze RapidShare-downloadlink waarin alles zit wat je tijdens de software-unlock nodig hebt.

Dit is niet de definitieve tutorial, maar de avontuurlijken onder jullie die zich wanhopig afvragen wat ze nou met die bestandjes in de zipfile moeten doen: een Engelstalige uitleg voor Windows vind je hier. en een Engelstalige uitleg voor de Mac is hier te vinden. Een volledige Nederlandse uitleg kun je later verwachten. In verband met tijdgebrek moeten we de Nederlandse handleiding even uitstellen tot vanavond, dus tot die tijd kun je beide Engelstalige tutorials gebruiken (Windows en MacOS X).
Voor de visueel ingestelden hebben we de screenshots die we vannacht hebben gemaakt in een PDF verwerkt. Dit zijn de schermen zoals ze bij de verschillende stappen van de Engelse Windows-handleiding horen. Downloaden kan bij Rapidshare.

Na een lange (en spannende 😉 ) nacht kunnen Freek (KPN-abonnement) en de iPhoneclub (Hi Prepaid, Vodafone Prepaid, Telfort Prepaid en Orange Prepaid plus T-Mobile-abonnement met Pocket Internet Totaal) melden dat we de gratis hack voor de iPhone van het iPhone Dev Team succesvol hebben afgerond. De donatie van de iPhoneclub is in ieder geval onderweg naar het iPhone Dev Team. Dat er nog een hoop mooie hacks zullen volgen!

Breng s.v.p. massaal jullie stem uit op dit nieuws: eKudos | nuJij | MSN Reporter | Grubb.

UPDATE
Het laatste gerucht is dat het iPhone Dev Team nu hard bezig is met een grafische tool die de hele procedure een stuk eenvoudiger moet maken, vergelijkbaar met de iPhoneSIMfree-oplossing. Als je geen haast hebt kun je daar ook op wachten (maar dan mis je alle fun van het zelf pielen 😉 ).

UPDATE 2
Eerste beta beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

444 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.