BitTorrent-app iTransmission aangepast voor iOS 5 (jailbreak)

iTransmission 2 is de opvolger van de BitTorrent-tool iTransmission voor iPhone. Met de app kun je bestanden downloaden via je iPhone.

bittorrent-itransmissionBitTorrent op de iPhone is misschien een wat ongebruikelijke combinatie. Om je nieuwste Linux-distributie binnen te halen kun je immers beter een normale computer gebruiken. Toch bestaat de BitTorrent-app iTransmission al een behoorlijke tijd. Er is nu een update uit, gemaakt door een andere ontwikkelaar. De oorspronkelijke ontwikkelaar, Mike Chen, liet de jailbreak-app afgelopen jaar in de steek en had geen plannen om de app verder te ontwikkelend. Daardoor werden de nieuwste iOS-versies niet meer ondersteund. De groep ioshomebrew besloot de app op te pakken en brengt het nu uit onder de nieuwe naam iTransmission 2.

bittorrent download knoppixNa het installeren blader je naar een BitTorrent-bestand in de browser en kies je de optie om te openen. Daarna begint het bestand meteen te downloaden, als er tenminste genoeg mensen zijn die het bestand kunnen seeden. iTransmission 2 is net als z’n voorganger gratis. Door van links naar rechts te swipen over het scherm kom je op het instellingenscherm. Daar vind je allerlei opties, zoals het beperken van de downloads en het kiezen van de juiste poort. Een soortgelijke tweak is niet in Cydia beschikbaar, waardoor iTransmission erg populair is geworden. Een andere optie is om desktop-apps zoals uTorrent vanaf je iPhone te besturen.

Via: RedmondPie

iTransmission 2 is te vinden in de ModMyi-repo in Cydia.

bittorrent download knoppix iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 9:27
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bittorrent, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.