BiteSMS 3.1: scrollfunctie bij nieuwe sms-berichten (Cydia)

BiteSMS heeft een update gekregen naar versie 3.1. Belangrijkste toevoeging is de mogelijkheid om het binnenkomende sms-bericht in zijn geheel te lezen door de nieuwe scrollfunctie.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

BiteSMS 3.1 - Nieuwe knop Settings in hoofdschermGisteren verscheen versie 3.1 van BiteSMS in Cydia. Oplettende gebruikers hadden deze versie al eerder gesignaleerd in de beta-repo van BiteSMS, maar 3.1 is blijkbaar bugvrij getest en nu vrijgegeven voor het grote publiek. Versie 3.1 bevat enkele handige updates, waarvan de belangrijkste de scroll-functie bij langere SMS-berichten in het quick-reply scherm is. In vorige versies was het alsnog nodig om direct naar BiteSMS te gaan om het hele bericht te lezen als deze langer dan twee of drie regels was, maar nu kun je het hele bericht direct na binnenkomst bekijken.

Ook nieuw is de knop Settings rechtsboven in het hoofdscherm. BiteSMS had al eerder een optie om de instellingen te bekijken, maar dat was enigszins verscholen achter het blauwe pijltje rechtsonder bij een geopend bericht. Als je de instellingen nog niet eerder had ontdekt, dan heb je nu de gelegenheid om BiteSMS alsnog naar je hand te zetten.

Verder is het nu eenvoudiger geworden om te wisselen tussen het verzenden van SMS-berichten via BiteSMS Credit of de eigen provider. Hiervoor moet je in het Quick Reply-venster de knop Send iets langer ingedrukt houden. Voor degenen die graag willen weten hoeveel SMS-berichten er zijn verstuurd en om hoeveel verschillende conversaties het gaat kun je nu in het About-scherm een goede rapportage vinden.

BiteSMS 3.1 - Scrollfunctie in quick-reply en wisselen tussen BiteSMS en provider met Zend-knop   BiteSMS 3.1 - Meer informatie op de About-pagina

Een overzicht van alle nieuwe functies vind je in het changelog op de website van BiteSMS.

Wat doet BiteSMS?

BiteSMS is een vervanging voor de standaard SMS-applicatie van de iPhone en biedt een hoop extra functionaliteit, zoals je eerder in deze nieuwsitems hebt kunnen lezen:
BiteSMS ondersteunt emoticons en SMS’jes mailen met SMS2Mail [Cydia]
BiteSMS 3.0: zijn de nieuwe functies de moeite waard? [Cydia]

Sinds versie 3.0 is BiteSMS een betaalde applicatie. Je mag de applicatie gratis 20 dagen uitproberen. Daarna kun je zogenaamde sms-credits kopen waarmee je de applicatie een jaar lang kunt gebruiken om deze sms-credits op te maken. Voor €4,95 kun je ook een volledige licentie kopen die nooit komt te vervallen. Gezien alle extra functionaliteit en het feit dat BiteSMS actief verder wordt ontwikkeld zeker geen gekke prijs.

Meer info: BiteSMS

Als je niet zo’n fan bent van het opvallende roze icoon van BiteSMS en liever Apple’s eigen SMS-icoon voor BiteSMS wilt gebruiken, dan kan dit door via Cydia het pakket BiteSMS to SMS icon voor Winterboard te installeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:28
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bitesms, cydia, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.