Apple belooft: push in MobileMe werkt nu wel

Apple heeft push-technologie teruggebracht in MobileMe. De functie zou aanvankelijk al vanaf het begin aanwezig zijn, maar leverde veel vertraging bij de aflevering op.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mobileme pushApple heeft een bericht aan gebruikers van MobileMe gestuurd, waarin ze beloven dat de push-functionaliteit voortaan probleemloos werkt. Gegevens op alle aangesloten apparaten worden direct met elkaar gesynchroniseerd. Toen MobileMe werd gelanceerd was push één van de interessante nieuwe functies, maar het leverde regelmatig vertragingen op van wel 15 minuten. Ook werd er gesproken over een ontwerpfout omdat de statusupdates bij pushmail niet werkten.

Apple haalde push uit het lijstje met MobileMe-eigenschappen en ging intussen achter de schermen druk bezig om de synchronisatie te verbeteren. Dat betekent ook dat voortaan de gegevens die je in MobileMe invoert eerder op je iPhone verschijnen.

In het bericht aan de gebruikers liet Apple ook weten dat het voortaan mogelijk is om grote bestanden te delen via MobileMe – een functie die twee weken al werd ingevoerd. Het voorkomt dat de mailserver volloopt met grote bestanden. Verder zijn er bugfixes en verbeteringen in de performance van Mobile me aangebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2009, 15:05
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.