Betere foto’s van mogelijke iPhone 5S-onderdelen opgedoken

Boy Genius Report heeft betere foto's gedeeld van mogelijke iPhone 5S-onderdelen.

iPhone 5S simkaarthouderGeruchtensite Boy Genius Report heeft betere foto’s van een aantal mogelijke iPhone 5S-onderdelen weten te bemachtigen. Sommige van deze onderdelen kwamen eerder al op andere websites voorbij, maar het betrof dan simpele kiekjes gemaakt met een niet al te goede camera. De meeste foto’s lijken niet te wijzen op nieuwe iPhone 5S-toevoegingen, maar BGR’s bevindingen bij foto’s van een iPhone 5S-simkaarthouder zijn wel interessant: volgens de website is deze namelijk een heel klein beetje dunner.

Een dunnere simkaarthouder zou er op wijzen dat het iPhone 5S-ontwerp enigszins afwijkt van de iPhone 5 – al zal het verschil vermoedelijk nihiel zijn. De kleinere simkaarthouder zou gepaard kunnen gaan met ook dunnere onderdelen rond de slot, waardoor er net wat meer ruimte is voor andere onderdelen. De simkaarthouder is in twee kleuren getoond. Volgens BGR is één van de twee goud of beige, wat kan wijzen op een anders gekleurde iPhone. Kans bestaat echter ook dat dit gewoon een onbewerkte, zilveren houder is voor de zilveren antenneband van de witte iPhone 5S.

Het is lastig om te verifiëren of de onderdelen daadwerkelijk voor de iPhone 5S bedoeld zijn. Wel lijken ze erg op de hardware die we in eerdere foto’s voorbij zien komen. Hoewel de foto’s niet wijzen op nieuwe functies, herinneren ze ons er wel aan dat onderdelen voor de iPhone 5S beginnen te circuleren – waardoor er wellicht meer zal lekken in de komende weken.

Oorspeakerhouder
Bevestigingspunt voor de belluidspreker.

iPhone 5S trilmotor
De vermeende trilmotor van de iPhone 5S

iPhone 5S Wi-Fi flexkabel
Kabel voor de Wi-Fi-ontvanger

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2013, 17:11
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.