Bespioneer andermans iPhone met Mobile Spy (jailbreak)

Met de nieuwe applicatie Mobile Spy kun je ongemerkt je partner, je kinderen of werknemers begluren zonder dat ze er iets van merken. Je kunt binnenkomende en uitgaande sms-berichten lezen en informatie over gevoerde telefoongesprekken raadplegen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mobile spyDe nieuwe applicatie Mobile Spy heeft een wat foute insteek: met de applicatie kun je ongemerkt je partner, je kinderen of werknemers begluren zonder dat ze er iets van merken. Je kunt binnenkomende en uitgaande sms-berichten lezen en het logboek van de telefoongesprekken inclusief nummers en lengte van het gesprek raadplegen. Als de activiteitenlog wordt gewist zijn de gegevens nog steeds te raadplegen door de wantrouwige echtgenoot, ouder of werkgever. Mobile Spy draait in stealth mode op de telefoon. Je merkt er niets van.

Hoewel, je merkt er niets van… Om de software werkend te krijgen zul je wel een jailbreak moeten uitvoeren en dat zul je bij de iPhone van je partner of collega niet zomaar ongemerkt kunnen doen.

De applicatie was al beschikbaar voor Windows Mobile en Symbian en maakt nu de overstap naar de iPhone. Zodra je een gesprek voert of een sms-bericht ontvangt of verstuurt wordt de informatie ongemerkt naar een online server gestuurd. De spion kan via een webbrowser de activiteiten in de gaten houden, zonder dat er nog interactie met de telefoon zelf nodig is.

De dienst kost $49,97 per kwartaal, $69,97 per halfjaar en $99,97 per jaar en da’s waarschijnlijk goedkoper dan een privédetective inhuren. Maar toch… je naasten bespioneren zonder dat ze het weten? Heel fout.

Meer info: Mobile Spy

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:21
Categorie Jailbreak
Onderwerp spionage

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.