Game-ontwikkelengine Unity krijgt update naar 1.0.1

Unity Technologies heeft een update uitgebracht van Unity, de engine waarmee je games kunt ontwikkelen. Versie 1.0.1 heeft een betere performance en verbeterde Live Preview, waarmee je je game kunt testen.

unity engineUnity Technologies heeft een update uitgebracht van Unity, de engine waarmee je games kunt ontwikkelen. Versie 1.0.1 heeft een betere performance en verbeterde Live Preview, waarmee je je game kunt testen. Ook is er ondersteuning voor gecomprimeerde audio in mp3- of m4a-formaat. Met Unity kunnen ontwikkelaars 2D- en 3D-games maken, waarbij een hoop zaken al standaard voor ze zijn geregeld in de engine. Nadat ondersteuning voor de iPhone en iPod touch was aangekondigd hebben meer dan 200 bedrijven een licentie genomen op Unity Engine.

Tijdens Mobile Dev Camp kon je begin deze maand een demonstratie zien van Unity, waarbij een demonstratie van een vlieggame werd getoond. Applicaties die met Unity zijn gemaakt, zijn onder andere Bobblehead Santa en iSnowboard. Meer voorbeelden zijn in de online gallery te zien.

Meer info: Unity
Via: iPhone Central

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2008, 18:22
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.