Belkin Thunderstorm: iPad-hoes met geïntegreerde speakers

De Belkin Thunderstorm is een iPad-case met speakers om het geluid bij films, games en muziek te versterken. De Belkin Thunderstorm is makkelijk mee te nemen en gaat 200 dollar kosten.

Belkin ThunderstormBelkin’s nieuwe iPad-case Thunderstorm moet ervoor zorgen dat het kijken van films voortaan een stuk aantrekkelijker is. De hoes voegt meerdere speakers toe aan de zijkant en onderkant van de iPad, die volgens Belkin de algehele geluidservaring op de iPad verbeteren. De speakerhoes krijgt ook een bijbehorende applicatie, waarmee je kunt aangeven of je hem gebruikt voor games, films of muziek. Op basis hiervan wordt het exacte geluid getweakt.

Belkin zegt niet wat voor speakers er precies in de Thunderstorm zitten. Het geluid wordt vanuit de case verspreid over de speakers, wat voor een versterkend effect moet zorgen. Ook zou de bas een stuk dieper liggen dan je van Apple’s gewone iPad-luidspreker gewend bent. Hoe de Thunderstorm zal concurreren met een aparte speakerdock is nog de vraag, maar de case heeft als voordeel dat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

De Belkin Thunderstorm zal vanaf februari worden verkocht voor 200 dollar. De kans is groot dat de speakerhoes tegen die tijd ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn, aangezien veel Belkin-accessoires internationaal worden verkocht. Er komen twee versies op de markt: één met een 30-pins aansluiting en een ander met een Lightning-connector. In november dook trouwens de ORA op: een iPad-case die op Kickstarter geld probeerde in te zamelen, met acht ingebouwde luidsprekers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2013, 16:39
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp belkin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.