Belgische Gouden Gids gaat mobiel (webapp)

De Belgische Gouden Gids is vanaf nu ook op een geoptimaliseerde versie voor mobiele telefoons te bekijken. Uitgeverij Truvo heeft dat aangekondigd.

Gouden Gids logoTruvo, uitgever van de (Belgische) Gouden Gids, lanceert een mobiele versie. Je kunt gegevens zoals telefoonnummers van Belgische bedrijven, handelaren en zelfstandigen opvragen via je iPhone en op andere geschikte mobiele telefoons. Centraal staat een zoekmachine waarmee je op bedrijfsnaam, telefoonnummer en dienst kunt zoeken, eventueel verfijnd op locatie. Heb je het juiste bedrijf gevonden, dan kun je vanuit de applicatie meteen bellen of een e-mail sturen.

De mobiele Gouden Gids in België is er in drie talen: Frans, Nederlands en Engels. Volgens Rudi Janssens, New Media Manager bij Truvo, is ernaar gestreefd om de gebruikerservaring en de functionaliteit voor elke gebruiker zo goed mogelijk te maken. Daarom is de website ook goed te bekijken op goedkopere toestellen met een webbrowser. Truvo heeft de webapplicatie laten ontwikkelen door The Reference en strategische partner Siruna.

De mobiele Gouden Gids is te bekijken via: m.goudengids.be

Via: contactformulier, Thomas De Vos (The Reference)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2008, 9:00
Categorie Apps
Onderwerp gids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.