iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

BelCompany verlaagt toestelprijzen bij 1-jarig iPhone-abonnement

Belcompany verlaagt vanaf maandag de toestelprijzen voor de iPhone 3G bij eenjarige abonnementen. Je betaalt niet langer 1000 euro voor het toestel, maar een realistischer bedrag.

BelcompanyBelCompany verkoopt vanaf maandag de iPhone 3G met 1-jarige abonnementen, waarbij de toestelprijzen aanzienlijk lager liggen dan de officiële prijzen van T-Mobile. T-Mobile verbaasde een week geleden met tamelijk absurde tarieven: wie de iPhone 3G met een 1-jarig Flex- of Relax-abonnement wil kopen betaalt voor het toestel €999,95, zelfs bij de duurste abonnementen. De prijzen van BelCompany zijn realistischer: bij een duur eenjarig abonnement betaal je rond de €350.


De informatie is afkomstig van All About Phones, die via een anonieme bron een prijstabel kreeg doorgespeeld. De prijzen zijn inclusief een Flex-, Relax- of MyFaves-abonnement, maar hou er rekening mee dat er een verplichte Pocket Internet Totaal-bundel bij moet worden afgesloten (dit kost €10 per maand extra). Verschillende filialen van BelCompany bevestigen dat de genoemde prijzen kloppen.

Op de website van T-Mobile staan nog steeds de oude prijzen, waarbij je €999,95 bij een 1-jarig abonnement betaalt. Het is nog onduidelijk of T-Mobile de prijzen gaat aanpassen.

Flex iPhone 1-jarig abonnement Belcompany

Relax iPhone 1-jarig abonnement Belcompany

MyFaves iPhone 1-jarig abonnement T-Mobile

Via: All About Phones

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.