Pwnage Tool 2.0.1 uit: vooral bugfixes

Pwnage Tool 2.0.1 is uit, waarin een aantal problemen met het opstarten van de applicatie, het niet kunnen vinden van bootloaderbestanden en wat andere zaken zijn opgelost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Pwnage stap 12Het iPhone Dev Team schrijft op haar blog dat de respons op het Pnwage 2.0 overweldigend was. Omdat er toch nog een aantal problemen waren met de initiële release (vreemd na zolang testen, maar we zijn niet kieskeurig) is nu versie 2.0.1 verschenen. Het is verstandig om deze nieuwe versie te downloaden voor toekomstig gebruik. Dat betekent overigens niet dat iedereen nu opnieuw moet pwnen; als het pwnen of de upgrade naar firmwareversie 2.0 al gelukt is hoef je het niet opnieuw te doen.

Versie 2.0.1 lost volgens de changelog de volgende problemen op:

  • Het vindt de bootloaderbestanden bl39 en bl46 beter wanneer ze op je computer staan. Sommige mensen kregen een foutmelding dat deze niet werden gevonden.
  • Het maakt een map /Library/iTunes/Device Support/ aan wanneer deze nog niet aanwezig is. Dit lost een aantal 1600-foutmeldingen op.
  • Bij sommige mensen start het PwnageTool niet goed op (de applicatie-icoon blijft maar stuiteren in de dock). Dit probleem zou nu opgelost moeten zijn.
  • De URL van Sparkle AppCast is aangepast, waardoor automatische updates in de toekomst werken.

Het iPhone Dev Team raadt iedereen aan om de nieuwe versie te installeren, al is het alleen maar omdat je dan klaar voor de toekomst bent en de automatische update daarmee ook werkt.

We hebben onze iPhone unlock handleiding al aangepast aan de nieuwe situatie.

Je kunt voor PwnageTool 2.0.1 terecht op de volgende downloadlocaties:

Voor ondersteuning bij Pwnage Tool kun je terecht in het forum: Pwnage Tool 2.0 – Verzameltopic.

Meer info: iPhone Dev Team

Deze tip werd als eerste ingestuurd door iMario en Blue Sky.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2009, 0:51
Categorie Jailbreak
Onderwerpen pwnage tool, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.