Beam Brush: tanden poetsen met een Bluetooth-tandenborstel

De tandenborstel Beam Brush verbindt via Bluetooth met je iPhone, waardoor hij kan bijhouden hoe lang je precies aan het poetsen bent. Beweeg je de tandenborstel niet, dan houdt hij automatisch op met tellen.

Beam BrushAfgelopen weekend schreven we nog over Brush Monkey, een iPhone-accessoire dat het een stuk leuker en makkelijker moet maken om je tanden te poetsen. Schrok het wat kinderachtige uiterlijk hiervan je wat af, dan is de Beam Brush misschien nog een optie. Deze tandenborstel doet namelijk precies hetzelfde, maar houdt je poetstijd in een wat suffere serieuzere app bij.

De Beam Brush houdt bij hoe lang je aan het poetsen bent met behulp van een bewegingssensor. De tandenborstel weet dat je niet aan het poetsen bent wanneer hij niet beweegt. Beam Technologies belooft dat toekomstige versies van de borstel zelfs zullen bijhouden waar hij zich in de mond bevindt, waardoor hij je bijvoorbeeld kan vertellen dat je bepaalde stukken nog moet poetsen. Een Bluetooth-verbinding zorgt ervoor dat al deze informatie opgeslagen kan worden in een iPhone-app. Deze app vertelt je ook wanneer je voor het laatst gepoetst hebt en hoeveel tijd je gemiddeld aan je gebit besteedt.

Beam Technologies belooft de Beam Brush ergens in maart uit te brengen en voor 50 dollar te verkopen. Tot die tijd hopen wij dat geen reclamemaker zo gek is om de opgeslagen informatie van de app te kopen. Dan zouden Google-reclames zelfs op ons poetsgedrag aangepast worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 19:25
Categorie Accessoires
Onderwerp tandenborstel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.