Autographer: slimme draagbare camera maakt automatisch foto’s

De Autographer is een slimme draagbare camera, die de hele dag automatisch foto's maakt. De camera weet wanneer een foto gemaakt moet worden door een aantal sensoren.

AutographerDe Autographer is een draagbare camera, die de hele dag automatisch foto’s maakt van alles wat je doet. Deze foto’s kun je vervolgens via een Bluetooth-verbinding op je iPhone zetten, met behulp van een bijbehorende app. Je kunt op je iPhone ook de camera instellen, zodat je bijvoorbeeld kunt aangeven hoe er een foto gemaakt moet worden.

De Autographer heeft verschillende sensoren, die aan de camera vertellen wanneer er een foto gemaakt moet worden. Hierdoor kan de Autographer een foto schieten als je van gps-locatie verandert, begint te bewegen of als de temperatuur opeens verandert. Hierdoor zou de camera alleen foto’s maken op momenten dat je daadwerkelijk iets actief aan het doen bent. Een wide angle-lens van 136 graden zorgt ervoor dat een groot deel van je omgeving in een foto wordt getoond.

Foto’s gemaakt met de Autographer kunnen los bekeken worden, of in een stop-motion video. Het is ook mogelijk om deze video in een GIF-afbeelding te plaatsen.

Je kunt de Autographer in november 2012 bestellen. Volgens Cult of Mac kost de camera 400 pond, omgerekend ruim 500 euro. Het idee van de app is wel vergelijkbaar met het Nederlandse Lifelapse, een iPhone-app die ook met vaste tussenpozen een foto maakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2012, 13:58
Categorieën Accessoires, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.