AudiOffice: maak van je iPhone een bureautelefoon

De AudiOffice van Invoxia maakt van je iPhone een bureautelefoon. Met behulp van een aantal extra speakers en microfoons kunnen jij en je bellers elkaar beter verstaan. Muziek wordt ook door het accessoire versterkt.

AudiOfficeAccessoiremaker Invoxia heeft onlangs de AudiOffice geïntroduceerd, een zakelijke iPhone-dock die je kunt gebruiken tijdens het bellen en om muziek te luisteren. Zodra de iPhone in de AudiOffice is geplaatst, kun je de bijbehorende telefoon gebruiken om telefoongesprekken te voeren. De speakers aan de voorkant kunnen gebruikt worden voor muziek en handsfree-gesprekken. Naast de iPhone werkt de dock ook met de iPad en iPod touch.

Vier speakers in de voorste hoeken van AudiOffice zorgen ervoor dat geluiden geproduceerd door je iPhone worden versterkt. Twee gaten in de voorkant van het apparaat moeten ook de bas en algemene geluidskwaliteit verbeteren: hierdoor wordt al het geluid jouw richting opgestuurd. De microfoons in de AudioOffice beloven de geluidskwaliteit te verbeteren voor iedereen die naar jou luistert. Naast een microfoon in de bijbehorende telefoon, zitten er ook twee microfoons in de voorkant van het accessoire, voor wanneer je handsfree belt.

Door je iPhone in de dock van de AudiOffice te plaatsen kun je hem opladen en de mogelijkheden van het accessoire gebruiken. Het is echter ook mogelijk om met behulp van een Bluetooth-verbinding je iPhone te koppelen, zodat je hem niet in de dock hoeft te zetten. Een 3.5mm geluidspoort en USB-aansluiting maken het mogelijk andere apparaten te koppelen.

Dit is niet de eerste iPhone-telefoon van Invoxia: vorig jaar brachten ze nog de NVX 610 uit. Deze is met zijn prijskaartje van 599 dollar alleen vrij prijzig. De AudiOffice zal bij verschijnen 299 dollar kosten. Wanneer hij te koop zal zijn is nog niet duidelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2012, 19:30
Categorie Accessoires
Onderwerp office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.