Audio Pulse: Bluetooth-speaker achterop iPhone-case

De Audio Pulse is een iPhone-case waar je een bijbehorende Bluetooth-speaker aan kunt hangen.

Audio PulseWil je graag een luider volume bij het afspelen van muziek op je iPhone, dan ben je vaak aangewezen op externe speakers. Dit zorgt voor een bijkomend nadeel: je moet immers altijd een speaker los met je meedragen. FELT Audio heeft op technologiebeurs CES een nieuwe iPhone-case genaamd de Audio Pulse aangekondigd, waar je een bijbehorende Bluetooth-speaker op kunt bevestigen. Hierdoor kun je de speaker en de iPhone tegelijkertijd met je meedragen.

Je moet wel door wat hoepels springen om de case te gebruiken. Zo zorgt een batterijduur van slechts vier uur ervoor dat je hem meerdere malen per dag moet opladen als je veel muziek luistert. Daarnaast zorgt het accessoire ervoor dat je iPhone flink wat dikker wordt: je hangt immers zowel een plastic case als een vrij dikke luidspreker achterop je iPhone. Je kunt de speaker echter wel van je iPhone verwijderen en hem blijven gebruiken, dankzij de draadloze Bluetooth-verbinding.

REWINDFelt kondigde op CES ook een gelijksoortige iPhone-case aan, waar je in plaats van een Bluetooth-speaker een opbergstation voor je oordopjes kan bevestigen. De in de REWIND bevestigde oordopjes maken ook via Bluetooth verbinding met je iPhone, waardoor je het doosje kunt verwijderen om vervolgens draadloos naar je muziek te luisteren. Zowel de REWIND als de Audio pulse worden binnenkort verkocht voor 99 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2013, 9:48
Categorie Accessoires
Onderwerp audio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.