AT&T gaat iPhones zonder abonnement en activatie aanbieden

AT&T gaat de 8GB en 16GB iPhone 3G aanbieden zonder dat je een activatie hoeft uit te voeren en zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten.

att actie iPhone 3GHet kopen van iPhones in de VS is een tijdje uit de gratie geweest, omdat het niet mogelijk was om er zomaar eentje uit de winkel mee te nemen. Maar vanaf 26 maart gaat dat veranderen: AT&T gaat de 8GB en 16GB iPhone 3G aanbieden zonder dat je een activatie hoeft uit te voeren en zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten.

Er is wel een beperking van “één per lijn” maar uit documenten die Boy Genius Report in handen heeft gekregen heeft AT&T geen mogelijkheid om dit te controleren. De prijs van de toestellen is wel even schrikken: $599 voor de 8GB iPhone 3G en $699 voor de 16GB iPhone 3G. Nu we weten dat iPhone 3.0 eraan komt is het misschien toch de moeite waard om nog even twee of drie maanden te wachten.

Bij Boy Genius Report is een presentatie te zien van een teammeeting van de afdeling Customer Care, waar de prijsactie is uitgelekt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2009, 10:00
Categorie Providers
Onderwerp aanbieding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.