Arch-y iPhone houder Kickstarter

Arch-y: supersimpele nachthouder voor iPhone 5 en iPhone 6

De Arch-y is een supersimpele iPhone-houder die je aan je aangesloten Lightning-kabel hangt. Je kunt hem hierdoor makkelijk met je meedragen.

Arch-y iPhone houder KickstarterVan alle iPhone-houders die we de afgelopen jaren hebben besproken, lijkt de arch-y op Kickstarter één van de meest minimalistische varianten. Dit is een enkel stuk gebogen plastic, die je iPhone met behulp van je Lightning-kabel omhoog zet. De iPhone blijft hierdoor in landschapsmodus staan – ideaal als je de iPhone gebruikt in combinatie met een horizontale wekker-app.

De arch-y is alleen een stuk plastic – je moet de benodigde Lightning-kabel zelf ergens vinden. De wat specifieke aansluiting zorgt ervoor dat de Lightning-aansluiting een exacte vorm moet hebben. Apple’s eigen Lightning-kabels lenen zich hier het beste voor.

Door het simpele ontwerp is de arch-y vrij goedkoop: voor een donatie van 10 dollar op Kickstarter heb je de iPhone-houder al. Maar daar komt wel 7 dollar aan verzendkosten bovenop. Het project hoopt voor 1 november 15.000 dollar in te zamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2014, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.