iculture-biz
iCulture Biz
AppleCare voor enterprise (Custom)

Apple gaat AppleCare voor Enterprise aanbieden met IBM

Apple gaat in samenwerking met IBM AppleCare voor Enterprise aanbieden. De zakelijke variant biedt support voor IBM's Enterprise apps.

AppleCare voor enterprise (Custom)Eerder dit jaar werd bekend dat Apple met IBM gaat samenwerken, en daar zien we nu de eerste resultaten van. Op een nieuwe webpagina vertelt Apple namelijk alles over een nieuwe variant van AppleCare voor Enterprise die in samenwerking met IBM wordt aangeboden.

Bij AppleCare voor Enterprise belooft Apple een reactietijd van één uur bij problemen. Kapotte apparaten worden bij de garantieservice binnen een dag vervangen. Daarnaast krijgen bedrijven een eigen AppleCare accountmanager, die de computerstructuur van een bedrijf komt beoordelen.

Apple werkt voortaan samen met IBM om AppleCare voor Enterprise te bieden. Daarom wordt bij de garantiedienst ook support geboden voor zakelijke apps met de naam IBM MobileFirst. Daarnaast kunnen zakelijke AppleCare-gebruikers ondersteuning verwachten van IBM’s zakelijke Global Technology Service.

Het is nog niet bekend wanneer AppleCare voor Enterprise in samenwerking met IBM wordt aangeboden. Apple beschrijft de zakelijke dienst alleen op een webpagina. Wellicht moeten we er in Nederland nog even op wachten. Meestal worden nieuwe diensten eerst in de Verenigde Staten aangeboden, waarna andere landen volgen op een later moment.

In de serie iCulture Biz vind je nog meer artikelen over onderwerpen die voor zakelijke appgebruikers en ontwikkelaars interessant zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2014, 8:41
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerpen applecare, ibm, iculture biz

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.