Apple zet iPhone-developers in het zonnetje op WWDC-site

Op de officiële website voor de Worldwide Developers Conference 2009 heeft Apple vier videoprofielen van iPhone-ontwikkelaars gezet. Het zijn zonder uitzondering enthousiaste verhalen van ontwikkelaars die uitleggen hoe de iPhone en de SDK de mogelijkheden op een mobiel platform hebben veranderd.

wwdc promo
Op de officiële website voor de Worldwide Developers Conference 2009 heeft Apple vier videoprofielen van iPhone-ontwikkelaars gezet. Het zijn enthousiaste verhalen van ontwikkelaars die uitleggen hoe de iPhone en de SDK het ontwikkelen voor een mobiel platform radicaal hebben veranderd.

wwdc09 iphone videoprofielenIn de filmpjes zie je twee bekende namen: Dr. Ge Wang van Smule (ontwikkelaar van Ocarina) en Steve Demeter van Demiforce (ontwikkelaar van Trism). Daarnaast twee minder bekende: Werner Jainek van Cultured Code en Christina Wick van AOL. Cultured Code maakt de applicatie Things, een soort todo/notitielijstje vergelijkbaar met Evernote. AOL heeft een aantal applicaties in de App Store, waaronder AIM en de recent gelanceerde applicatie DailyFinance.

De ontwikkelaars moeten hun collega-ontwikkelaars warm maken om van 8 tot 12 juni naar Apple’s WWDC 2009-conferentie in San Francisco te komen.

Meer info: WWDC videoprofielen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2009, 13:25
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.