Evernote voor iPhone krijgt update naar versie 2.0

Evernote voor de iPhone heeft een update naar 2.0 gekregen en is voorzien van een hoop nieuwe functies. De applicatie is sneller geworden, er zit een landschapsweergave in, een miniatuurweergave (thumbnails) en de mogelijkheid om je favorieten te sorteren.

evernoteEvernote voor de iPhone heeft een update naar 2.0 gekregen en is voorzien van een hoop nieuwe functies. De applicatie is sneller geworden, er zit een landschapsweergave in, een miniatuurweergave (thumbnails) en de mogelijkheid om je favorieten te sorteren. Om het helemaal compleet te maken zit er ook nog een geïntegreerde browser in Evernote.


Gebruikers hebben lang op deze update moeten wachten, maar het is de moeite waard. Naast de hierboven genoemde verbeteringen zijn er ook nog wat kleine bugfixes en nauwkeuriger geotagging-mogelijkheden toegevoegd. Evernote kan weer een tijdje mee.

Toch kijken de ontwikkelaars alweer vooruit naar de mogelijkheden die iPhone OS 3.0 te bieden heeft. “Like many of you iPhone fans out there, we’re very excited about the recent iPhone 3.0 news. We have lots of ideas for ways to take full advantage of all the new capabilities. Stay tuned.”

De ontwikkelaar van Evernote raadt aan om de iPhone te rebooten nadat je de update hebt geïnstalleerd. “Call us superstitious, but that just seems to make it work much smoother.” Even rebooten kan nooit kwaad en het scheelt Evernote vast een hoop negatieve reviews. De gebruikersinterface van Evernote 2.0 is op een aantal punten bijgeschaafd, je kunt sneller foto’s aan notities toevoegen en je hebt nu toegang tot gekoppelde (attached) bestanden.

Voor wie Evernote nog niet kent: het is een applicatie waarmee je allerlei informatie kunt vastleggen: notities, knipsels, plotselinge ingevingen, plannetjes. Eigenlijk is Evernote een soort extern brein voor dingen die je wilt onthouden.

Installeren: Evernote (gratis)
Meer info: Evernote Blog

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 april 2009 om 23:00
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.