Apple zet iPhone 5s en iPhone 5c productvideo’s online

Apple legt in twee productvideo's de functies van de iPhone 5S en iPhone 5C uit. Beide werden op 10 september aangekondigd.

iphone-5s-goud-grijsHet kan niemand ontgaan zijn: gisteren kondigde Apple de iPhone 5s en iPhone 5c aan. Tijdens het evenement waren promofilmpjes te zien, die nu ook online te bekijken zijn. Ze geven een wat gedetailleerder beeld van de twee toestellen en hun functies. De video van de iPhone 5s gaat in op de Touch ID vingerafdruksensor en de achterliggende technologie. De video is ook te zien in de langere video van het evenement, dat ondertussen online staat. De tweede video over de iPhone 5S gaat in op de nieuwe camera, die tijdens het evenement ruime aandacht kreeg.

De iSight-camera is in de iPhone 5s totaal vernieuwd, met een iets grotere sensor met grotere pixels, dubbele flash en f/2.2 aperture. Nieuwe software-functies in iOS 7 zorgen voor een nieuwe burst mode, voor snelle acties, er is een slow motion-stand voor video’s en beeldstabilisatie zorgt dat de videobeelden rustiger zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=TJkmc8-eyvE

https://www.youtube.com/watch?v=kK0_OVn_uxA

Tenslotte is er nog een video van de iPhone 5c, het budgettoestel. Het filmpje gaat in op de polycarbonaat behuizing, die versterkt is met metaal. Op karakteristieke wijze legt Jonathan Ive weer uit hoe revolutionair dit is. Kleur, gewicht, geometrie en gebruiksvriendelijkheid waren factoren waar Apple rekening mee heeft gehouden.

https://www.youtube.com/watch?v=utUPth77L_o

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2013, 8:16
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.