iPadclub wenst alle lezers een gelukkig 2012!

Gelukkig nieuwjaar namens de redactie van iPadclub! We gaan een mooi jaar tegemoet, met een nieuwe iPad, misschien wel een Apple-televisie en nog meer verrassingen van Apple.

new year“Gelukkig nieuwjaar!” is een wens die je de komende dagen nog regelmatig te horen zult krijgen. Wij beginnen dit jaar ook alvast met een welgemeende wens: we hopen op een mooi jaar, met een iPad 3 die onze stoutste verwachtingen gaat overtreffen en die misschien wel gaat samenwerken met dat andere Apple-product waar we in 2012 naar uitkijken: de Apple-televisie. Op onze zustersite iPhoneclub kun je een wat langere nieuwjaarswens lezen, waar we alvast vooruitblikken naar onze plannen voor het komende jaar.

Eéntje daarvan hebben we op diverse plekken al aangekondigd: een samensmelting met iPhoneclub, zodat we minder dubbele artikelen hoeven te publiceren. De iPad is namelijk zó gewoon geworden, dat veel apps meteen al als universele app worden uitgebracht. Wij gaan proberen om je in 2012 weer te voorzien van nieuws over de meest interessante apps die zijn verschenen, bijzondere accessoires, geruchten uit het Verre Oosten en alles wat het gebruik van je iPad nog leuker kan maken.

De afbeelding bij dit artikel is als wallpaper te vinden in de app iNewYear Wallapers (geen typefout).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2012, 13:14
Categorieën Achtergrond, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.