Apple werkt iTunes Festival-app bij, ondersteunt toch iOS 7.0

Apple heeft een update uitgebracht voor de iTunes Festival-app. Geruchten over een iOS 7.1-release zijn hiermee ontkracht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iTunes Festival SXSWApple heeft de iTunes Festival-app voorzien van een nieuw ontwerp. Daarmee is de app klaar voor de Amerikaanse editie van het muziekfestival dat volgende week op South by Southwest (SXSW) van start gaat. Het verschijnen van de update is wel enigszins opmerkelijk: prominent Apple-blogger John Gruber beweerde onlangs dat de update iOS 7.1 of hoger vereist, wat suggereerde dat de iOS-update nog voor aanstaande dinsdag zou verschijnen.

De bijgewerkte iTunes Festival-app vereist iOS 7.0 of hoger, net als veel andere recente Apple-applicaties. Wanneer iOS 7.1 dan exact zal verschijnen is daarom weer onduidelijk. Eerder beweerden bronnen dat de iOS-update ergens in maart gepland staat.

De iTunes Festival-app biedt met de update ook vernieuwde streamingfuncties. Hierdoor is het mogelijk om concerten op het muziekfestival vanuit de app live te bekijken. Dit is mogelijk wel op wat lastigere uren dan afgelopen jaren het geval was. Apple organiseert het muziekfeest volgende week immers in de Verenigde Staten, waar totaal andere tijdzones gelden. Hiervoor vond iTunes Festival plaats in Londen, slechts een uur van Nederland verwijderd.

Downloaden: iTunes Festival (gratis, universeel, iOS 7.0+)

iTunes Festival screenshots

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:07
Onderwerpen ios 7, itunes festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.