apple-wireless-keyboard-2015-02-2

Apple toont nieuw Bluetooth-toetsenbord met verlichte knoppen

Op de Tsjechische pagina van de Apple Store is een foto van nieuwe versie van Apple's draadloze toetsenbord opgedoken. Deze zou voorzien zijn van toetsenbordverlichting.

apple-wireless-keyboard-2015-02-2Op de Tsjechische pagina van de Apple Store is een nieuwe versie van Apple’s draadloze toetsenbord opgedoken. Dit ontdekte letemsvetemapplem. Op het eerste gezicht lijkt er niet veel veranderd aan het toetsenbord, maar wanneer we naar de bovenste rij toetsen kijken valt een nieuwe functie op. De iconen wijzen op toetsenbordverlichting, zoals we die ook kennen van de MacBooks.

Op de afbeelding is te zien dat de F5- en F6-toetsen, die voorheen blanco werden gelaten, nu voorzien zijn van icoontjes om de verlichting van het toetsenbord te dimmen of versterken. De toets om cd’s uit te werpen is vervangen door een Power-knop om de aangesloten Mac (of ander apparaat) aan of uit te zetten. De bijbehorende omschrijving op de Tjechische Apple-website is nog niet bijgewerkt, waardoor we niet weten of het nieuwe toetsenbord ook andere verbeteringen of nieuwe functies zal krijgen.

apple-wireless-keyboard-2015-01

Het draadloze toetsenbord is sinds de introductie in 2009 weinig aangepast. In 2011 is er een knop toegevoegd om direct het Launchpad te kunnen starten. Het is nog niet bekend wanneer het vernieuwde draadloze toetsenbord te koop zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2015, 17:12
Categorie Apple
Onderwerp toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.