Apple Store-schrijfster gaat iPhone-app maken

Model en schrijfster Isobella Jade heeft een compleet boek geschreven in de Apple Store in New York. Nu gaat ze haar tweede boek als iPhone-applicatie uitbrengen.

isobella jadeFotomodel en schrijfster Isobella Jade is van plan een eigen iPhone-applicatie uit te brengen. Ze kreeg bekendheid omdat ze een compleet boek over haar modellenleven schreef op computers in de Apple Store, toen ze aan New York Institute of Technology studeerde. Thuis had ze geen internetverbinding; vandaar dat ze meer dan 300 pagina’s van haar manuscript schreef op de Mac-democomputers die in de winkel staan opgesteld. Ze had nog geen iPhone om e-mail te checken en er ging daarom een wereld voor haar open. Na succes van het eerste boek gaat Isobella zich nu wagen aan een iPhone-applicatie. Die is gebaseerd op Isobella’s tweede boek, de grafische roman ‘Model Life: The Journey of a Pint-Size Fashion Warrior’.

Ze ontdekte illustrator Jazmin Ruotolo via een zoekmachine en samen gingen ze aan het werk. Een mobiele uitgever gaat het boek in de vorm van een app uitbrengen. Meer info over Isobella is te vinden in een recent interview.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2010, 8:28
Categorie Apps
Onderwerp boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.