Apple brengt iOS 6.1.4 uit voor iPhone 5 met bijgewerkt audioprofiel voor luidspreker

Apple heeft een kleine update speciaal voor iPhone 5-gebruikers uitgebracht. Deze bevat volgens de release notes een "bijgewerkt audioprofiel voor telefoonluidspreker".
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iOS 6.1.4Apple heeft zojuist een kleine software-update speciaal voor iPhone 5-gebruikers uitgebracht. Het gaat om iOS 6.1.4 die volgens de release notes een “bijgewerkt audioprofiel voor telefoonluidspreker” bevat. Het is onduidelijk wat dit precies inhoudt, maar het ligt voor de hand dat Apple hiermee problemen met de audiokwaliteit probeert te verhelpen. Dit is voor zover bekend de enige noemenswaardige wijziging in deze update.

Gebruikers kunnen de update, die slechts 11,5 MB groot is, installeren door middel van de ingebouwde Software-updatefunctie (Instellingen > Algemeen > Software-update) of via iTunes. Net als bij iOS 6.1.3 geldt ook voor iOS 6.1.4 dat deze firmware niet te jailbreaken is. Gebruikers met iOS 6.0 of 6.0.2 wordt door de jailbreakers van evasi0n dan ook aangeraden de update niet te installeren. Evasi0n heeft eerder al aangegeven dat men pas bij de “volgende grote iOS-versie” met een jailbreak zal komen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen als je de update hebt geïnstalleerd.


Poll niet zichtbaar? Druk hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2013, 9:40
Categorie iOS
Onderwerp ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.