Apple bevestigt iPod-evenement op 9 september

Apple heeft in een mailing het iPod-evenement bevestigd dat op 9 september in San Francisco gehouden wordt. Hierin zouden volgens de geruchten de iPod nano en de iPod touch een vernieuwing krijgen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Apple bevestigd iPod-evenement op 9 SeptemberApple heeft vandaag bevestigd dat op 9 september een iPod-evenement gehouden gaat worden. Apple heeft dit gedaan door een mailing te sturen naar de grote kranten en weblogs. “It’s only rock and roll, but we like it,” kopt de mailing in de mailbox. Het is een zin uit het liedje It’s only Rock ‘N Roll van de Rolling Stones. Het evenement zal gehouden worden in het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco om 10:00 uur. Dit is om 19:00 hier in Nederland.

Volgens geruchten zou Apple op deze dag de nieuwe iPod nano en iPod touch presenteren. Verder zijn er vermoedens dat de nieuwe iPods camera’s bevatten. Er zou zelfs een nieuwe versie van de iPod classic komen en er zit iTunes 9 in de geruchtenmachine. Deze zou ook op deze dag gepresenteerd worden met sociale media-functies. Wij hopen natuurlijk ook op iPhone-nieuws en houden jullie graag op de hoogte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:58
Categorieën Apple, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.