Apple begonnen met reparatie SAM Unlock exploit (jailbreak)

Apple is begonnen met een oplossing voor de Sam Package exploit, waarmee je een iPhone makkelijk kunt unlocken. Heb je de exploit eerder uitgevoerd, dan is het aan te raden om je ticket op te slaan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

SAM UnlockApple is volgens hacker @MuscleNerd begonnen met het repareren van een exploit, waarmee je een iPhone met een SAM Package kunt unlocken. Deze methode werd eerder in april ontdekt door de Chinese hacker Loktar_Sun. MuscleNerd zegt dat eerder gemaakte unlock activation tickets nog steeds werken. Het wordt daarom aangeraden om je gemaakte tickets nu alvast op te slaan en te bewaren op een veilige plek.


Heb je al een SAM Unlock uitgevoerd, dan kun je met RedSn0w je activation ticket opslaan op een computer. Deze kun je vervolgens gebruiken wanneer je de iPhone later opnieuw wil unlocken.

Volgens MuscleNerd kon een gepoogde SAM Unlock vannacht af en toe mislukken. Naarmate Apple voortgang maakt het het repareren van de exploit, zou het steeds moeilijker worden om de unlock uit te voeren. Waarschijnlijk is het uiteindelijk onmogelijk. Heb je de unlock nog niet uitgevoerd en wilde je dit wel, dan raden wij aan om dit zo snel mogelijk te doen. Hoe je dat doet, lees je in het volgende artikel: Handleiding: iPhone unlocken met SAM Package-unlock (jailbreak). We durven echter niet te zeggen hoe ver Apple is in het dichten van het lek: de kans is groot dat bovenstaande methode niet langer werkt.

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.