iPhone-autohouder Ultima kan 10 kilo dragen

De Ultima iPhone-autohouder kan een gewicht van tien kilo dragen. Dit demonstreert de maker in een video. Naast de iPhone kan de Ultima verschillende andere smartphones vasthouden.

Ultima autohouderWil je een app zoals Navigon of Tomtom gebruiken om te navigeren, dan kan het handig zijn om je iPhone aan het raam van je auto te hangen met een speciale houder. Hiervoor zijn verschillende oplossingen verkrijgbaar, waaronder de nieuwe Ultima op Kickstarter. De maker van deze autohouder denkt echter een streepje voor te hebben op de concurrentie: niet alleen zou deze houder meerdere soorten smartphones kunnen vasthouden, maar hij is ook in staat om een gewicht van 10 kilo vast te houden zonder los te schieten.

De Ultima kan meerdere smartphones vasthouden met behulp van een schuifsysteem. Door het systeem vast te zetten op een bepaalde breedte, houdt hij een smartphone vast die net zo groot is. Om ervoor te zorgen dat dunnere smartphones niet heen en weer schuiven wordt de Ultima geleverd met een paar kussentjes.

Een enkele zuignap zorgt ervoor dat de Ultima goed aan je raam blijft hangen. Dat lijkt gebrekkig, maar in onderstaande video laat de maker zien dat de houder prima twee gewichten van in totaal 10 kilo kan vasthouden. Gezien je iPhone een stuk lichter is, lijkt het er daarom op dat je weinig hoeft te vrezen.

Je kunt de Ultima bestellen door 65 dollar aan het project op Kickstarter te doneren. Je geld wordt van je rekening afgeschreven wanneer het project over 16 dagen tot een einde komt. Vervolgens kun je ergens in juli de autohouder in je brievenbus verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2012, 14:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.