JoeyBra: iPhone bewaren in je beha

De JoeyBra is een beha met een handige opbergplek. Hierdoor kun je de iPhone opbergen op momenten dat je geen broekzakken of een tas bij de hand hebt.

JoeyBraVoor vrouwen kan het soms lastig zijn om de iPhone met zich mee te dragen: draag je een jurk en heb je geen tas bij de hand, dan is er geen plek om de iPhone weg te stoppen. De JoeyBra van studenten Kyle Barlow en Maria Gentry probeert dit probleem op te lossen. Deze beha bevat een speciale opbergplek aan de zijkant, waar de iPhone precies inpast.

Ik kan niet uit persoonlijke ervaring spreken, maar gezien vrouwen al langer beha’s gebruiken om dingen in weg te stoppen, lijkt de JoeyBra een logische oplossing. Gebruik je het zakje niet om je iPhone weg te bergen, dan kun je er ook bijvoorbeeld geld, papier of andere kleine dingen in stoppen. Je moet natuurlijk wel iets dragen waardoor je makkelijk bij de zijkant van je lichaam kunt, zonder helemaal uit de kleren te gaan.

De JoeyBra zal vanaf deze zomer online verkocht worden. Bestel je hem nu alvast, dan betaal je $19,99 in plaats van $29,99. Je bestelling wordt ergens in juni geleverd. Op de site staan enkel de maten Small, Medium en Large aangegeven, maar in de productomschrijving staat aangegeven om welke cupmaten het gaat.

Via Gizmodo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2012, 12:16
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.